WOK BOX

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1758 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok Box. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2024 om 20:26 Super goed heel goed warm en was voortreffelijk lekker complimenten daarvoor
12 jul 2024 om 20:18 Was erg lekker
11 jul 2024 om 23:21 Was lekker! Dankjewel!
11 jul 2024 om 20:35 Weinig smaak, en er zat een grote schimmelplek op de paprika.
11 jul 2024 om 20:22 Niet te eten is eerste en laatste keer geweest dat ik hier heb besteld
6 jul 2024 om 20:51 Niet eens 1 ster waard gatverdamme man, kip was nog rauw, sate was zo droog als ik weet niet wat nooit meer!!!!
4 jul 2024 om 18:45 Dit was de eerste keer dat we bij deze zaak beslelde. De Bami was prima, de sate was droog en het andere vlees was heel mals maar de saus had niet veel smaak. Jammer.
3 jul 2024 om 19:42 Prima eten voor een redelijk bedrag!
30 jun 2024 om 20:07 Eten was oud..niet vers
29 jun 2024 om 14:30 Ik vond de saus klonterig van de zoetzuur kip. Ook was het korstje los en niet knapperig. Beetje soppig. De Char Siu was volledig doorweekt met de "dikke saus".
24 jun 2024 om 20:09 Was lekker had iets pittiger gemogen de baby pangang maar heel lekker
21 jun 2024 om 20:21 Nou heb wokbox besteld udon noodels met kip en groenten het was niet te eten het was zeiknat door de saus alles dreef op mijn bord verschrikkelijk heb het weggegooid daar bestel ik nooit meer.